Tavuklu tel şehriye pilavı tarifini okuduktan sonra, bu kadar pratik ve lezzetli bir yemeği nasıl yapabileceğimi düşünmeden edemedim. Tavuk gögsünü kucuk parçalara doğrayıp, soğanı pembeleşinceye kadar kavurmak ilk adımda beni heyecanlandırıyor. Tel şehriyeleri ekleyip birkaç dakika kavurmak, o nefis kokuları evin her yerine yayacaktır. Bu tarifin misafirler için de ideal olduğunu söylemişsiniz, bu yüzden akşam yemeği için denemek harika bir fikir gibi görünüyor. Ayrıca, havuç veya bezelye ekleyerek daha renkli hale getirebilirim. Sizce bu malzemeleri eklemek lezzeti nasıl etkiler?
Tavuklu tel şehriye pilavı tarifini okuduktan sonra, bu kadar pratik ve lezzetli bir yemeği nasıl yapabileceğimi düşünmeden edemedim. Tavuk gögsünü kucuk parçalara doğrayıp, soğanı pembeleşinceye kadar kavurmak ilk adımda beni heyecanlandırıyor. Tel şehriyeleri ekleyip birkaç dakika kavurmak, o nefis kokuları evin her yerine yayacaktır. Bu tarifin misafirler için de ideal olduğunu söylemişsiniz, bu yüzden akşam yemeği için denemek harika bir fikir gibi görünüyor. Ayrıca, havuç veya bezelye ekleyerek daha renkli hale getirebilirim. Sizce bu malzemeleri eklemek lezzeti nasıl etkiler?
Cevap yaz