Yalancı tavuk göğsü tatlısını denemek istiyorum, çünkü hem pratik hem de lezzetli görünüyor. Malzemeleri oldukça basit; süt, şeker, un ve vanilin ile başlayıp krem şanti eklemek de ilginç bir fikir. Süt ve şekerin ısınırken karıştırılması gerektiğini belirtmeniz çok faydalı. Unu eklerken topaklanmaması için sürekli karıştırmanın önemini de unutmamak gerek. Özellikle bu tatlının soğuduktan sonra dilimlenip servis edilmesi hoşuma gitti. Üzerine hindistan cevizi serpmek de güzel bir dokunuş. Sizce bu tatlıyı yaparken başka hangi malzemeleri ekleyebilirim?
Yalancı tavuk göğsü tatlısını denemek istiyorum, çünkü hem pratik hem de lezzetli görünüyor. Malzemeleri oldukça basit; süt, şeker, un ve vanilin ile başlayıp krem şanti eklemek de ilginç bir fikir. Süt ve şekerin ısınırken karıştırılması gerektiğini belirtmeniz çok faydalı. Unu eklerken topaklanmaması için sürekli karıştırmanın önemini de unutmamak gerek. Özellikle bu tatlının soğuduktan sonra dilimlenip servis edilmesi hoşuma gitti. Üzerine hindistan cevizi serpmek de güzel bir dokunuş. Sizce bu tatlıyı yaparken başka hangi malzemeleri ekleyebilirim?
Cevap yaz